SIC 20v Jubilee Show 2019

Club Show on yhdistyksen perinteinen ja suosittu kesätapahtuma, jonka pääpaino on rennossa ja hyväntuulisessa tunnelmassa. ”Clubbarilla” on jo vakiintunut asema yhtenä vinttikoiraväen kesäriennoista, sillä tänä vuonna tapahtuma järjestetään jo 19. kerran.

Vuonna 2019 juhlimme yhdistyksen 20-vuotista taivalta, ja perinteinen SIC Club Show on tänä vuonna SIC 20v Jubilee Show. Juhlanäyttely järjestetään sunnuntaina 22.9.2019 Ratsastuskeskus Ainon tiloissa Järvenpäässä.

Juhlanäyttely

Aika: Sunnuntai 22.9.2019
Paikka: Ratsastuskeskus Aino, os. Maamiehenkatu 14, 04400 Järvenpää

Italianvinttikoiria saapuu arvostelemaan Italiasta Dorella Goldoni (kennel del Barone Rampante), ja etnankoiria tuomaroi Jill Morris Isosta-Britanniasta (kennel Anharbn). Tuomariesittelyt löytyvät alempaa tältä sivulta.

Arvosteluluokat:
– Pentuluokka (5-9 kk)
– Junioriluokka (9-18 kk)
– Nuorten luokka (15-24 kk)
– Avoin luokka (yli 15 kk)
– Valioluokka (koiran oltava muotovalio ja yli 15 kk)
– Veteraaniluokka (yli 8 v)
– Lemmikkiluokka (ei ikärajaa)
– Käyttöluokka
– Kasvattajaluokka (väh. 3 kasvattia, saa olla samasta pentueesta)
– Jälkeläisluokka (emä tai isä ja väh. 3 jälkeläistä, saa olla samasta pentueesta)
– Pariluokka (kaksi samanrotuista koiraa)

Huomioithan, että pariluokkaan osallistuvien koirien täytyy olla ilmoittautunut myös yksilöarvosteluun. Pariluokan koiria ei voi muuttaa ilmoittautumisen jälkeen.

Huomiothan myös, että jos kastroidulla uroksella on aiempi virallinen näyttelytulos, kilpailee se Club Show’ssa normaaliluokissa eikä lemmikkiluokassa.

Lemmikkiluokan ohjeet: Lemmikkiluokka on niille koirille, jotka eivät esim. värivirheensä, kivesvikansa tai väärän purennan takia voi osallistua virallisiin näyttelyihin. Lemmikkiluokkaan voi osallistua vain sellainen koira, jota ei ole koskaan aikaisemmin palkittu virallisessa näyttelyssä ERI:llä (tai SA:lla). Lemmikkiluokassa ei jaeta kunniapalkintoa eikä SA:ta, vaan luokkavoittaja kilpailee automaattisesti rotunsa parhaasta lemmikistä.

Näyttelyssä noudatetaan Suomen Kennelliiton säädöksiä rokotusten ja dopingin suhteen.

ILMOITTAUTUMINEN

HUOM! Kun käytät sähköistä ilmoittautumislomaketta, maksathan ilmoittautumismaksun ennen/samalla kun täytät ilmoittautumislomakkeen, sillä lomakkeen viimeiselle sivulle on tarkoitus liittää kuva maksusta.

Ilmoittautumiset sähköisesti tästä tai paperitse Kennelliiton lomakkeella (linkki) alla olevaan osoitteeseen:

Suomen Italiaanot ja Cirnecot ry
c/o Leena Jääskelä
Kunnalliskodintie 6 P 346
00600 Helsinki

Ilmoittautumisajat ja -maksut:

Ilmoittautumismaksut 9.8.2019 mennessä

 • Ensimmäinen koira 20 euroa (jäsenille) / 25 euroa (ei-jäsenille)
 • Toinen koira jne. 15 euroa (jäsenille) / 20 euroa (ei-jäsenille)
  (Alennus koskee virallisia arvosteluluokkia, paitsi veteraaneja, jotka osallistuvat näyttelyyn ilmaiseksi)
 • Pentu 15 euroa
 • Lemmikki 15 euroa
 • Pariluokka 5 euroa
 • Veteraani-, jälkeläis- ja kasvattajaluokka ilmainen

Ilmoittautumismaksut 30.8.2019 mennessä

 • Ensimmäinen koira 25 euroa (jäsenille) / 30 euroa (ei-jäsenille)
 • Toinen koira jne. 20 euroa (jäsenille) / 25 euroa (ei-jäsenille)
  (Alennus koskee virallisia arvosteluluokkia, paitsi veteraaneja, jotka osallistuvat näyttelyyn ilmaiseksi)
 • Pentu 15 euroa
 • Lemmikki 15 euroa
 • Pariluokka 5 euroa
 • Veteraani-, jälkeläis- ja kasvattajaluokka ilmainen

HUOM! Jäsenhintaa hyödynnettäessä koiran omistajan tulee olla ilmoittautumishetkellä yhdistyksen jäsen (kyseisen vuoden jäsenmaksu suoritettu). Huomatkaa myös, että jäsenhintaisille ilmoittautumismaksuille on eri viite kuin ei-jäsenhintaisille.

Maksu suoritetaan tilille: FI50 1309 3000 2069 53, viite jäsenhintaisille maksuille 4404 ja ei-jäsenille 1070, saaja Suomen Italiaanot ja Cirnecot ry. Liitä ilmoittautumisen mukaan kopio suoritetusta maksusta.

Numerolaput lähetetään sähköpostitse.

Tiedustelut:
sic.nayttelytoimikunta[at]gmail.com

Tuomariesittelyt

Jill Morris

My name is Jill Morris and I set up my kennel name in 1984 (ANHARBN). At the time I was involved with Dobermanns. In 1992 I moved across to the Pharaoh Hound breed and continue to own and show them today.

I have been involved with Cirnechi since I purchased my girl from Pai Friman in 2002. Yana became a champion in several European countries. I promoted the breed here in UK as much as I could, by giving talks about the breed and pushing through the breed standard with the Kennel Club. In 2008 they were recognized and introduced to the ‘Import Register’. This is a mixed group of classes for numerically rare breeds.

I have bred the Top Cirneco in Finland, Ch. Anharbn Yellow River and the Top Cirneco in UK and World Winner Denmark.


My husband and I set up the Cirneco dell’Etna club here in UK . The first classes for Cirnechi were held in 2015, which then allowed the breed to participate in the Hound Group.
I have bred 9 litters. Majority of these puppies remained in the UK to help get the breed recognized. Those that were exported had much success. I have imported several blood lines to UK to enhance the gene pool.

In 2013 the Kennel Club gave me their ‘Accolade of Excellence” for a record of outstanding achievement in my breeds. This is a rare and honourable acknowledgement of involvement in the breeds.
I currently have 6 Cirnechi at home and at the time of writing this Yana at the grand age of 15.5 years is doing well.

Jill Morris
ANHARBN Pharaoh Hounds & Cirneco dell’Etna

 ________________________________________________

Dorella Goldoni

Ensimmäinen italianvinttikoiramme tuli perheeseemme 1994. Se oli rakkautta heti ensisilmäyksellä, josta lähti myös päätös alkaa kasvattaa rotua kennelnimellä ”del Barone Rampante”.

Näiden 25 vuoden aikana olen osallistunut kasvattiemme kanssa erinomaisin tuloksin lukuisiin näyttelyihin Italiassa ja ulkomailla. Viime aikoina olen myös innostunut vinttikoirien maasto- ja ratajuoksukilpailuista ja olemme osallistuneet EM- ja KV-kisoihin. On ollut todella mielenkiintoista nähdä italiaanomme vauhdissa.

Olen ollut monessa eri tehtävässä italianvinttikoirien Italian rotuyhdistyksessä (Circolo del Piccolo Levriero Italiano) ja tänä vuonna olen ylpeä siitä, että minut on valittu yhdistyksen puheenjohtajaksi. Intohimoni italianvinttikoiria kohtaan on valtava; ne ovat ja tulevat aina olemaan elämäni keskipisteenä.

Dorella Goldoni
kennel del Barone Rampante