SIC onnittelee suomalaisia italiaanoja menestyksestä Euroopassa

SIC onnittelee suomalaisia italiaanoja menestyksestä Euroopassa

Suomalaiset italianvinttikoirat ovat menestyneet hienosti tänä vuonna kansainvälisissä kisoissa!


Hollannissa Leuwaardenissa 3.9.2011 järjestetyssä Euroopan Voittaja 2011-näyttelyssä menestyi mahtavasti Soltar’s Pasodoble. Tuttavallisemmin Annina tunnettu italiaanonarttu oli junioreiden kaunein ja sai näin ollen tittelin Euroopan Juniori Voittaja 2011 (EJV-11). Anni oli myös Juniorien RYP-2. Koiran on kasvattanut Jukka Lillstrang von Wendt ja sen omistaa Leena Tuomi. Onnittelut!


Ratajuoksun Euroopan mestaruuskisoissa Belgian Beringerissä 3-4.9.2011 juoksi ylivoimaiseen voittoon Tarumetsän Pienet Jäljet. Kukka italianvinttikoiranarttu saavutti Euroopan mestaruuden ja teki myös uuden rataennätyksen 27,86. Koiran omistavat Liisa Ukkola-Vuoti ja Sauli Vuoti. Koiran kasvattaja on Taru Uuttu. Onnittelut!


Jaa netissä:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Live