Uusi ilme – uudet sivut

Uusi ilme – uudet sivut

Alkukeväästä 2010, SIC:n hallitus, yhteistyössä julkaisutoimikunnan kanssa, päätti käynnistää projektin nettisivujen ilmeen uudistamista varten. Projektiin on kulunut reilut puoli vuotta. Uudet sivut on rakennettu alusta alkaen käyttäen julkaisujärjestelmää, joka helpottaa ylläpitäjien ja hallituksen sivuhallinointia ja sisällön lisäämistä. Tarkoituksena on tarjota sivujen lukijoille paremman käyttökokemuksen. Sivujen rakenne on pyritty pitämään yksinkertaisena, selkeänä ja helposti selattavana. Sivuilla “Hallitus, toimikunnat ja mittamiehet”, “Yksilöesittelyt” ja “Tulokset” on lisätty yhteystietolomakkeet joiden kautta on helppo olla sivustojen ylläpitäjiin yhteydessä. Yhteisöpalveluihin on helppoa jakaa mielenkiintoinen sivu tai tiedote yhteisökuvakkeiden avulla jotka löytyvät jokaiselta sivulta.

Ennen uusien sivujen julkaisua, SIC:n logo ja Kiitäjien kansilehti ovat kokeneet muodonmuutoksen jotta visuaalinen ilme olisi yhtenäinen, aina kirjallisista julkaisuista sähköiseen sisältöön. Logon varsinainen osa on tehty embleemimuotoon jolloin se on helppo liittää asiakirjoihin, tuotteisiin ja julkaisuihin. Kokonaisuudessaan logo muodostuu embleemistä ja sen oikealle puolelle sijoitetusta otsikosta: “Suomen Italiaanot ja Cirnecot Ry – Italian Greyhound and Cirneco dell’Etna Club of Finland”.

Uusi ilme vaalii yhdistyksen perinteistä väriä, punaista, joka kielii rotujen alkuperästä ja lämmöstä. Myös alkuperäisen logon päät ovat tallella, vaikkakin hieman hioittuina. Uudistus on toivon mukaan tuonut aavistuksen lisää ryhdikkyyttä, arvokkuutta ja nykyaikaa ulkoasuun.

Katse tulevaisuuteen

Uusien sivujen taustalla on satoja tunteja työtä, ja vaikka se on nyt saatettu julkaisuun se ei tarkoita sitä että työ on ohi. Sisältöä tulee jatkuvasti lisää, kiitos kaikkien jäsenten, harrastajien ja lukijoiden. Ilman teitä sivut olisivat vailla sisältöä ja tarkoitusta. Toivon mukaan uudesta sivustosta tulee toimiva rajapinta yhdistyksen, harrastajien ja rodusta kiinnostuneiden välillä.

Yst. terveisin,

SIC:n julkaisutoimikunta ja hallitus

Jaa netissä:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Live