Terveyskysely 2016

Terveyskysely italianvinttikoirille ja cirneco dell’etnoille on nyt julkaistu.

Vastaa kyselyyn klikkaamalla tästä.

Kutsumme teidät nyt vastaamaan terveyskyselyyn, jotta saamme arvokasta dataa rotujemme terveydestä ja luonteesta. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 25 minuuttia, mutta voitte tehdä vastaamisen myös osissa.

Vastaukset julkistetaan nimettöminä tilastomuodossa yhdistyksen internetsivuilla sekä Kiitäjät-lehdessä. Lisäksi tietoja käytetään italianvinttikoirien ja cirnecoiden jalostuksen tavoiteohjelmissa. Yksityiskohtaisemmat tiedot jäävät jalostustoimikunnan ja hallituksen käyttöön ja niihin suhtaudutaan luottamuksellisesti.

Terveyskartoituksesta tulee monipuolinen ja luotettava ainoastaan mikäli saamme suuren määrän vastauksia. Tämän vuoksi pyydämme kasvattajia ilmoittamaan kyselystä kaikille kasvattiensa omistajille ja korostamaan heille vastaamisen tärkeyttä. Tämän linkin voi jakaa kasvatinomistajille ja kaikille joilla on italianvinttikoira tai cirneco dell’Etna: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/71882/lomake.html

Kiitos vaivannäöstänne,

Suomen ltaliaanot ja Cirnecot ry:n jalostustoimikunta ja hallitus

Jaa netissä:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Live