Italiaanot ja cirnecot Eläköön koirat! -tapahtumassa

Yhdistys järjestää italianvinttikoirien ja cirnecoiden juoksunäytöksen Hau-Hau Championin 60-vuotisjuhlan kunniaksi järjestettävässä Eläköön koirat! -tapahtumassa sunnuntaina 23.8.2015 klo 12 Olympiastadionilla Helsingissä.

Italianvinttikoirien ja cirnecoiden rotuesittely pidetään tapahtumassa lauantaina 22.8.2015 klo 17.

Lue lisää Eläköön koirat! tapahtumasta täältä. Tapahtumaan on mahdollista ostaa sisäänpääsylippuja täältä. Kannattaa myös tutustua koko Eläkööt koirat! -tapahtuman ohjelmaan. Viikonlopun aikana on paljon mielenkiintoista nähtävää ja kuultavaa. Perjantaina ohjelma alkaa Juha Kareksen luennolla klo 17 ja päivä huipentuu Victoria Stilwellin näytökseen on klo 18. Sunnuntaina tapahtumassa järjestetään Match Show klo 9-12. Match Show:n ennakkoilmoittautuminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta. Sunnuntaina järjestetään mielenkiintoisia luentoja, joihin ilmoittaudutaan etukäteen täällä. Stadionin kartan ja infon sisäänkäynneistä löydät täältä.

Tapahtuman Expo-alueelle on ilmainen sisäänpääsy koko viikonlopun ajan. Alueella on myyntipisteitä, koira-alan näyttelyasettajia, kahvila, lasten aktiviteetteja (pomppulinna, karuselli ja seikkailurata), näytöksiä. Lisäksi alueella on Meet and Greet -piste, jossa voi tavata Victoria Stilwellin la 22.8. klo 11 ja Anna Abreun klo 14. Katso Expo-lavan tapahtumat tarkemmin ohjelmasta.

Tervetuloa katsomaan rotuesittelyjä, juoksunäytöstä ja nauttimaan Eläköön koirat! -tapahtuman muista ohjelmista!

Elakoon koirat!

Stadion_pohjakartta

ElakoonKoiratLogo

Jaa netissä:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Live