Cirneco dell’etnan jalostuksen tavoiteohjelma 2012 – 2016

Cirneco dell’etnan jalostuksen tavoiteohjelma 2012 – 2016

Jalostuksen tavoiteohjelma (JTO) antaa tietoa rodun tilanteesta ja jalostuksesta. Se on rotukohtainen ohjelma, jossa kuvataan rodun tausta ja aiemmat jalostustoimenpiteet, määritellään rodun sen hetkinen jalostuksellinen tila kotimaassa ja mahdollisuuksien mukaan ulkomailla sekä määritellään rodun jalostuksen strategiat ja toimintaohjelma strategioiden toteuttamiseksi. JTO on ensin hyväksytetty SIC:n hallituksessa, yhdistyksen yleiskokouksessa ja sitten vielä rotujärjestön (Suomen Vinttikoiraliitto ry) yleiskokouksessa. Rotujärjestön hyväksymä JTO toimitetaan vielä Kennelliiton jalostustieteellisen toimikunnan käsiteltäväksi. Ohjelmat antavat paljon tietoa rodusta myös rodunharrastajille ja rodusta kiinnostuneille.

Cirneco dell’etnan jalostuksen tavoiteohjelman viimeiset korjaukset on tehty ja viimeinen versio on nyt matkalla Suomen Kennelliittoon.

Iso kiitos JTO:n tekemisestä jalostustoimikunnalle ja etenkin Inka Luomanmäelle.

Tästä pääset tutustumaan cirnecojen JTO:aan

Jaa netissä:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Live